Anunt privind organizarea workshopului din 03.07.2020

Institutul Medico Sanitar Public Spitalul Raional Ungheni, Republica Moldova, organizează în cadrul Proiectului “Rețea comună pentru managementul bolilor cardiovasculare în regiunea transfrontalieră România – Republica Moldova” un workshop de co-creare pentru “Metodologiei de evaluare a riscului în bolile cardiovasculare în regiunea transfrontalieră România- Republica Moldova”.

Evenimentul se adresează asistenților medicali din medicina primară (medicina de familie, asistenții medicali din ambulatorii și policlinici, din medicina școlară, asistenții medicali comuntari etc.).

Întâlnirea va avea loc pe data de 3 iulie 2020, de la ora 16.00, la Elite Club (Strada 1/2 Miron Costin, Ungheni).

“Rețea comună pentru managementul bolilor cardiovasculare în regiunea transfrontalieră România – Republica Moldova” CARDIOSCOPE este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020 prin intermediul Instrumentului European  de Vecinătate (ENI 2SOFT/4.1/80) și se desfășoară în perioada 20.02.2020-19.05.2021. Filiala Institutul Medico Sanitar Public Spitalul Raional Ungheni este partener în proiect cu Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Filiala Iași.

Pentru informații suplimentare: proiect.cardioscope@gmail.com sau srungheni@ms.md.

Evenimentul va fi organizat cu respectarea normelor privind distanțarea socială.

1

Contacte generale

Adresa
3606, r-n Ungheni, or. Ungheni, str. Natională, 37

Anticameră

0236 251 49

Email

srungheni@ms.md

Formular