Diviziuni și Subdiviziuni

Ultrasonografia

e

Cabinetul de Ultrasonografie al Spitalului Raional Ungheni reprezintă o subdiviziune importantă a secției AMSA, oferind servicii specializate de înaltă calitate începând cu anul 1999.

Serviciul ecografic al cabinetului este variat și cuprinde următoarele domenii:

  1. Ecografie obstetricală-ginecologică: Asigură o monitorizare precisă și detaliată a sarcinii și a sănătății sistemului reproducător al femeilor.

  2. Ecografie abdominală: Realizează investigații non-invazive pentru diagnosticarea afecțiunilor organelor abdominale, oferind informații valoroase pentru planificarea tratamentului adecvat.

  3. Ecografie a glandei tiroidă: Permite evaluarea tiroidiană într-un mod non-dureros și precis, ajutând la identificarea eventualelor disfuncții.

  4. Ecografie a glandei mamare: Efectuează examinări ecografice detaliate pentru depistarea și diagnosticarea afecțiunilor mamare, inclusiv a celor suspecte.

  5. Eco-cardiogramă: Realizează investigații ecocardiografice pentru evaluarea funcției cardiace și identificarea eventualelor anomalii.

Echipa de medici sonografi din cadrul cabinetului este alcătuită din 3 profesioniști dedicați:

  1. Dr. Vîlcu Tudor
  2. Dr. Șchiopu Lidia
  3. Dr. Puș Galina

Acești medici sonografi au o vastă experiență și cunoștințe în domeniul ecografiei, asigurând servicii precise și de încredere pentru pacienți.

La Cabinetul de Ultrasonografie al Spitalului Raional Ungheni, prioritatea noastră este să oferim investigații de calitate și rezultate fiabile, contribuind astfel la diagnosticarea precoce și la îngrijirea corespunzătoare a pacienților noștri.

Pentru programări sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarele numere de telefon:

  • Cabinetul de Ultrasonografie:

Vă așteptăm cu profesionalism și grijă la Cabinetul nostru de Ultrasonografie pentru servicii medicale specializate și personalizate, menite să vă asigure o sănătate bună și un diagnostic precis.

 

re

Contacte

  • Orele de activitate 8:00 -16:00

Formular