Diviziuni și Subdiviziuni

Despre Noi

Despre Noi

Unitatea de Primire Urgențe Spitalul Raional Ungheni

În contextul dezvoltării continue a medicinei datorită progresului tehnico-științific, specialitatea de Medicină de Urgență a dobândit o importanță tot mai mare în menținerea sănătății populației.

Unitatea de Primire Urgențe Ungheni (UPU) reprezintă o subdiviziune esențială a Institutului de Medicină și Sănătate Publică Spitalul Raional Ungheni, și oferă asistență medicală de urgență populației non-stop, 24 de ore din 24. Echipa medicală dedicată și special pregătită din UPU are rolul vital de a efectua triajul, evaluarea și tratamentul pacienților cu afecțiuni acute care se prezintă la spital în mod spontan, sunt transportați de ambulanțe sau prin transfer inter-spitalicesc, precum și pacienților programați.

Unitatea de Primire Urgențe Ungheni dispune de o intrare separată și un spațiu special amenajat pentru pacienții care necesită tratament de urgență, astfel încât să evităm intersectarea lor cu cei care vin la spital cu alte tipuri de probleme medicale.

Echipa din cadrul UPU este alcătuită din personal medical specializat, inclusiv medici de urgență, asistenți medicali și personal de suport, toți având pregătirea necesară pentru a oferi îngrijire de calitate și promptă pacienților cu situații medicale critice.

Misiunea noastră este să răspundem rapid și eficient nevoilor medicale urgente ale comunității noastre, asigurând o îngrijire corespunzătoare și cu empatie pentru fiecare pacient în parte. Echipa noastră se angajează să ofere tratament adecvat și să sprijine pacienții și familiile lor în momentele dificile ale sănătății.

Ne mândrim cu serviciile noastre de înaltă calitate și cu eforturile continue de a îmbunătăți și moderniza asistența medicală de urgență, pentru a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a comunității noastre.

Contact: Unitatea de Primire Urgențe Ungheni Adresă: [Adresă] Telefon: [Număr de telefon] E-mail: [Adresă de e-mail]

Suntem aici pentru a vă ajuta și a vă oferi sprijin în momentele dificile. Încredințați-vă sănătatea noastră!

u

 

Employees

Sef UPU
Vadim Rusu
Șef Unitate Primiri Urgențe

Contacte

 • Adresa
  3606, r-n Ungheni, or. Ungheni, str. Natională, 37

 • Anticameră

  023 622 582

 • Birou de Informații

  023 625 149 / 023 622 582

 • Ofițer de Presă

  023 622 582

 • Cancelarie

  023 625 149

Formular