Diviziuni și Subdiviziuni

Boli Cronice

s
                                                 Șef Secție
                                              Bulgaru Lucia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Secția Boli Cronice a IMSP SR Ungheni

Secția Boli Cronice reprezintă o subdiviziune importantă în cadrul Institutului de Medicină și Sănătate Publică Spitalul Raional Ungheni, desfășurându-și activitatea începând cu anul 2016. Scopul nostru principal este acordarea asistenței medicale specializate pacienților cu afecțiuni cronice, oferindu-le îngrijire de calitate și suport continuu pentru îmbunătățirea stării lor de sănătate.

Secția Boli Cronice dispune de 30 de paturi special destinate pacienților cu diferite afecțiuni cronice. Din acestea, 15 paturi sunt destinate îngrijirii geriatrice, asigurând o atenție deosebită pentru pacienții în vârstă. De asemenea, avem 10 paturi pentru reabilitare, unde tratăm afecțiuni cronice precum bronșite cronice, cardiopatie, hipertensiune arterială, ciroză, pancreatită cronică și osteoartroză. Pentru pacienții cu cancer în stadiu avansat, asigurăm 5 paturi pentru îngrijiri paleative, oferindu-le confort și suport în perioada dificilă a bolii.

Colectivul secției Boli Cronice este format dintr-o echipă diversificată de profesioniști specializați, inclusiv medici interniști, pulmonologi, psihologi și preoți. Toți membrii echipei noastre au efectuat stagii de formare și perfecționare continuă, pentru a fi la curent cu cele mai noi metode de tratament și îngrijire pentru afecțiunile cronice.

Alături de medici, în cadrul secției activăm și o echipă dedicată de asistente medicale și personal medical inferior, condusă cu pricepere de asistenta majoră Astahov Irina. Această echipă este angajată să contribuie la dezvoltarea competențelor profesionale și la promovarea nursingului modern, asigurând astfel îngrijirea optimă pentru pacienții noștri.

Misiunea noastră este să oferim îngrijire de calitate, să sprijinim pacienții și familiile lor în gestionarea afecțiunilor cronice și să contribuim la îmbunătățirea calității vieții acestora.

Contact: Secția Boli Cronice IMSP SR Ungheni Telefon: [0236 2 53 43] 

Suntem aici pentru a sprijini sănătatea dumneavoastră și pentru a vă oferi o îngrijire de calitate în fiecare etapă a bolii cronice. Echipa noastră este dedicată misiunii de a vă ajuta să vă mențineți sănătoși și de a vă oferi suport în îngrijirea pe termen lung.

Employees

d
Bulgaru Lucia
Șef secție boli cronice

Contacte

  • Orele de activitate 24/24

     

    Telefon: 0236 2 53 43

Formular